vliegendestart

Vliegende start met ThorcaBridge® voor Haasnoot Bruggen.

Recordaantal orders voor ThorcaBridge®.

‘Sinds de introductie van de 2e generatie composietbruggen in januari 2013 hebben wij meer dan 10 opdrachten voor een ThorcaBridge® kunnen opteken, een absoluut record. Daarnaast zijn er veel aanvragen voor dit nieuwe type brug. We wisten dat klanten in het voortraject bijzonder te spreken waren over de bijzondere eigenschappen van de ThorcaBridge® (Slank, sterk en stijf)’, maar zowel de hoeveelheid opdrachten als het aantal aanvragen overtreft onze stoutste verwachtingen, aldus Hyuk Brands, Haasnoot Bruggen BV.
Enkele opmerkingen van klanten:
‘ …eindelijk is de leuning weer bepalend voor het ontwerp en niet zo’n bak eronder…’
‘ …bij eisen aan de doorvaarthoogte is ThorcaBridge® de ideale oplossing…’
‘ …de slanke verschijningsvorm is voor ons doorslaggevend…’
‘…het is duidelijk dat ThorcaBridge® niet mag ontbreken op onze lijst…’
Ondanks de overweldigende start met ThorcaBridge® wil Fred Floor benadrukken dat Haasnoot Bruggen er niet alleen maar op uit is om ThorcaBrigde® te realiseren. ‘In tegendeel. ThorcaBridge® is een innovatie en voor veel projecten bijzonder geschikt.
Maar onze inzet is dat wij kennis hebben van infra in het algemeen en in het bijzonder van bruggenbouw. Dat combineren wij met kennis van relevante bouwmaterialen voor bruggen.
De kracht van ons bedrijf is altijd geweest dat wij altijd materiaal onafhankelijk werken. Dat is de garantie voor de ideale brug voor een specifiek project. Een type brug die ideaal zou zijn voor alle situaties bestaat niet. Onze relaties weten hoe wij werken en waar wij voor staan. Dat biedt ze de zekerheid dat ons advies onafhankelijk is van materiaalsoorten. Wat heeft een klant aan een advies van z’n groenteboer als hij alleen maar appels verkoopt?’.

ThorcaBridge® is een geregistreerd merk van Qlabs Industries BV

Meer informatie over ThorcaBridge via deze link